Vikarierande kyrkvaktmästare sökes

Björketorps församling söker vikarierande kyrkvaktmästare
Kyrkvaktmästarna är tre till antalet och ingår som en del i hela församlingens medarbetarlag.

Tjänsten omfattar trädgårdsskötsel vid församlingens båda kyrkor och församlingshem i Rävlanda och Hindås, att gräva gravar, medverka vid gravsättning, gravskötsel, snöröjning, underhåll och service av maskiner och byggnader samt allt annat arbete som ingår i att arbeta som kyrkvaktmästare. Tjänsten omfattar även att medverka vid begravningar samt helgtjänstgöring vid gudstjänster, dop och vigslar.

Omfattning: Heltid, från och med 1 september 2019 till och med 31 maj 2020.

Tillträde: 1 september 2019 eller enligt överenskommelse.
Senaste ansökningsdag: måndag 17 juni 2019.

Ansökan med personligt brev och meritförteckning samt uppgifter om referenspersoner skickas per post till Björketorps församling, Hedvägen 1, 438 51 Rävlanda, eller per mail till bjorketorps.forsamling@svenskakyrkan.se

Intervjuer planeras in snarast efter att ansökan kommit in.

För tjänsten fordras B-körkort och medlemskap i Svenska kyrkan.

Facklig företrädare: Kommunal, Lena Löfving tel 031-3153330.

Upplysningar: kyrkogårdsföreståndare Kristian Börjesson, tel 0301-44 368 eller kyrkoherde Jonas Liljeqvist, tel 0301- 443 63.

Välkommen med din ansökan!