Vår församling i covid-tider

Jesus har lovat att vara med oss alla dagar och även i orostider:
Jesus säger: “Jag är med er alla dagar till tidens slut.” (Matt.28:20)
“Känn ingen oro och tappa inte modet.” (Joh. 14:27)

Vi är glada att restriktionerna nu lättats, så att vi har möjlighet att fira gudstjänst tillsammans på plats i våra kyrkor. Vi uppmanar ändå varandra att vara försiktiga och att hålla avstånd, allt för att minska smittspridning.
Vi direktsänder också våra gudstjänster söndagar och helgdagar.
Klicka på länken: Digital gudstjänst

Terminsstarten för de flesta barn- och ungdomsverksamheterna skjuts upp tills smittspridningen minskat. För vidare information, se respektive grupps flik här på hemsidan eller kontakta ledare.

Öppet hus är nu igång som vanligt, men kom ihåg att hålla avstånd!
Kontakt: diakon Maria Berggren.

Björketorps församling bevakar aktivt utvecklingen och följer de rekommendationer gällande covid -19 som kommer från ansvariga myndigheter. Eftersom läget snabbt kan förändras hänvisar vi till ansvariga myndigheter för den allra senaste informationen.

Vi arbetar för att minska smittspridningen:
Stanna hemma om ni är ni förkylda, hostiga eller har liknande symptom, så att vi kan begränsa spridning i våra lokaler.

Digital Gudstjänst

Det ges möjlighet att delta digitalt i församlingens gudstjänst just när den äger rum, i realtid.
För närmare information klicka på

länken: Digital gudstjänst

Digital gudstjänst