Covid -19: aktuellt om verksamheter från och med januari 2022

Våra församlingshem kan upplåtas för högst 20 personer vid samma tillfälle. Detta gäller dopkaffe o dyl.
För minnesstunder efter en begravning görs undantag: Då kan högst 50 personer samlas i församlingshemmet.

När det gäller terminsstarten barn- och ungdomsverksamheten, så skjuts den upp tills smittoläget inte är så högt längre. För vidare information, se respektive grupps flik här på hemsidan eller kontakta ledare.

Öppen förskola träffas utomhus 10-12 på tisdagar i Rävlanda och fredagar i Hindås, information om aktuell samlingsplats finns på facebook.

Öppet Hus har öppet på tisdagar i Hindås och onsdagar i Rävlanda, men var försiktiga och håll avstånd! Information: Maria Berggren, diakon. (Obs! Öppet hus med soppa i Hindås på torsdagar är inställt tills vidare!)