Strömmad gudstjänst

Välkommen att delta digitalt i församlingens gudstjänst just när den äger rum, i realtid.
Från 1 juni innebär restriktionerna att maximalt 50 personer får delta i en allmän sammankomst.

För att delta i en gudstjänst i Björketorps församling behövs efter 1 juni inte längre någon anmälan. Välkomna att fira gudstjänst på plats i kyrkan. I Björketorps kyrka finns anvisade sittplatser för högst 50 deltagare, i Hindås kyrka finns det plats för 35 gudstjänstfirare.

Vi fortsätter att sända våra gudstjänster digitalt, men har inte längre förlängd nattvardsgång.

Här finns allmän agenda för: HÖGMÄSSA (med nattvard)
och för: GUDSTJÄNST (utan nattvard)

Vi sänder direkt:

13 juni kl 11, 2 söndagen efter trefaldighet
Högmässa från Hindås kyrka
Präst: Roland Johansson
Musiker: Marianne Ejeby

Klicka på länken för att se sändningen:
Direktsänd gudstjänst

Observera att vi lägger ut sändningen ca 15 minuter innan gudstjänsten och att det kan ta en stund innan sändningen är igång.
Det är en viss eftersläpning tidsmässigt. Gå inte in på sändnings-sidan innan vi lagt ut den. Då ser du inte när sändningen väl börjar. Du måste i så fall uppdatera sidan för att se den.
Vi beklagar att det varit tekniska problem vid några sändningar.

Kollekt
Om du vill ge kollekt går det bra att swisha.
Björketorps kyrka: 123 226 87 20
Hindås kyrka: 123 544 38 66
Det går också att ge kollekt via bankgiro: 374-7037 Björketorps församling.

Kommande gudstjänster
Se i kalendern eller
Ladda ner en pdf för kommande gudstjänster: Direktsända gudstjänster juni – augusti