Strömmad gudstjänst

Välkommen att delta digitalt i församlingens gudstjänst just när den äger rum, i realtid.
På grund av nuvarande restriktioner med maximalt 8 personer i en sammankomst, firar vi gudstjänst endast genom att sända digitalt. Bara medverkande finns på plats i kyrkan.

Vi sänder:
6 december, 2 söndagen i advent
Kl 11 från Hindås kyrka
Webbsänd mässa med förlängd nattvardsgång.

Psalmer i gudstjänsten: 103:4-6, 695:4, 10, 104:4-7, 111
Här finns agenda för gudstjänsten: 2 advent Webbsänd mässa med förlängd nattvardsgång
För att se gudstjänsten, klicka på länken längre ner på sidan.

Webbsänd mässa med förlängd nattvardsgång innebär en förkortad högmässa, som man kan följa här via länk. Under 30 minuter efter avslutad mässa ges möjlighet att komma till kyrkan för att, under säkra former, ta emot nattvarden.

Klicka på länken för att se sändningen:
Direktsänd gudstjänst

Observera att vi lägger ut sändningen ca 15 minuter innan gudstjänsten och att det kan ta en stund innan sändningen är igång.
Det är en viss eftersläpning tidsmässigt. Gå inte in på sändnings-sidan innan vi lagt ut den. Då ser du inte när sändningen väl börjar. Du måste i så fall uppdatera sidan för att se den.
Vi beklagar att det varit tekniska problem vid några sändningar.

Kollekt
Om du vill ge kollekt går det bra att swisha.
Björketorps kyrka: 123 226 87 20
Hindås kyrka: 123 544 38 66
Det går också att ge kollekt via bankgiro: 374-7037 Björketorps församling.

Kommande gudstjänster
Se i kalendern eller
Ladda ner en pdf för kommande gudstjänster: Gudstjänster som sänds digitalt