Strömmad gudstjänst

Nu ges möjlighet att delta digitalt i församlingens gudstjänst just när den äger rum, i realtid.

På grund av tekniskt fel kunde inte Midsommardagens Skapelsegudstjänst i Hindås kyrka strömmas. Vi återkommer med en inspelad sändning vid ett senare tillfälle.

Vi sänder:
Högmässa i Hindås kyrka 5 juli kl 11

Klicka på länken för att se sändningen: https://www.kyrktorget.se/bjorketorpsforsamling/tv

Observera att vi lägger ut sändningen ca 15 minuter innan gudstjänsten och att det kan ta en stund innan sändningen är igång.
Det är en viss eftersläpning tidsmässigt. Gå inte in på sändnings-sidan innan vi lagt ut den. Då ser du inte när sändningen väl börjar. Du måste i så fall uppdatera sidan för att se den.
Vi beklagar att det varit tekniska problem vid starten av några sändningar.

Kollekt
Om du vill ge kollekt går det bra att swisha.
Björketorps kyrka: 123 226 87 20
Hindås kyrka: 123 544 38 66
Det går också att ge kollekt via bankgiro: 374-7037 Björketorps församling.

Kommande gudstjänster
Se i kalendern eller
Ladda ner en pdf för aktuella gudstjänster under sommaren: Gudstjänstplan Juni – Augusti
Friluftsgudstjänsterna kommer inte att strömmas.