Förskollärare till Förskolan Fisken sökes

Björketorps församling söker en engagerad, utbildad och legitimerad förskollärare som vill arbeta på en liten populär förskola med en avdelning i Rävlanda.

Förskolan Fisken arbetar för att skapa en varm, trygg och inbjudande miljö, där barn och vuxna skall känna sig välkomna. Som förskollärare hos oss utgår du från förskolans läroplan, församlingens målsättning och förskolans arbetsplan. Du strävar efter att möta varje barn utifrån dess intresse, behov och förutsättningar. Du är genuint intresserad av ditt yrke med lärandet i fokus.

Du skall vara medlem i Svenska kyrkan och vilja verka för en kristen profil.

Förskolan Fisken är en enskild förskola med kristen profil som har en avdelning och är del av Björketorps församling med bidrag och tillsyn från Härryda kommun. På förskolan arbetar 2 förskollärare en barnskötare och kokerska.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Omfattning: heltid, med tillträde enligt överenskommelse

Vill du veta mer? Kontakta förskolechef Berit Aler, tel 0301 44377

Facklig företrädare: Lärarförbundet, tel 031-724 63 98